Energima LED AS

Energima LED AS spesialiserer seg på kostnadseffektiv belysning og er det nyeste tilskuddet til Energima AS.

Energima LED AS har kontorer i 5. etasje i Energima AS sine lokaler på Fornebu og består i dag av tre ansatte med over 30 års erfaring innen lysbransjen.

Energima LED AS er et innovativt selskap som både utvikler og tilpasser energi- og kostnadseffektive løsninger til de individuelle kundenes behov. Dette muliggjøres blant annet ved å samarbeide med ulike fabrikanter helt ned på produksjonsnivå.

Et godt eksempel på en slik individuell installasjon er Telenor Arena hvor Energima LED AS har levert all utvendig og innvendig belysning; en spesialdesignet løsning levert i tråd med kundens ønsker og preferanser. På referanselisten er det naturligvis en lang rekke andre eksempler hvor løsningene som er levert er langt mer standariserte, men allikevel svært gunstige både med tanke på økonomiske og energimessige hensyn.

Energima LED AS tilbyr flere ulike finansieringsløsninger og inviterer både nye og eksisterende kunder til en hyggelig dialog rundt moderne belysningsalternativer og hva som vil være den mest hensiktsmessige løsningen for det aktuelle prosjektet.

Ansatte