Jobbe i Energima

Er du klar for å bli en del av energima i framtiden?

Vi er i vekst og ser derfor alltid etter kompetente og engasjerte medarbeidere som ønsker å være med på laget.
Se nærmere informasjon under ledige stillinger og ta evt. kontakt med vår personalsjef. Odd.magne@energima.no

Jobbe i Energima?

Sammen skaper vi de beste løsningene for et godt inneklima.
Les mer

Arbeidsmiljø

Det er viktig for oss at de som arbeider hos oss trives i jobben. Fornøyde arbeidstakere gir bedre kvalitet i alle ledd, og sikrer både stabilitet og utvikling.

Vi pleier å si at vi er et selskap som er store nok til å ta de tunge oppgavene, men samtidig små nok til å kunne handle raskt. For å være i stand til å ta raske avgjørelser, har vi gitt medarbeiderne våre et utvidet ansvar. Vi opplever at våre arbeidstakere trives og vokser med dette ansvaret, både personlig og faglig.

I Energima finnes det ingen skott mellom prosjekt- og serviceavdeling. Helhetlig service er viktig for oss, og hver tekniker har sin egen portefølje med ansvar fra A til Å på sine serviceavtaler. For å opprettholde vårt unike kompetansemiljø, satses det tungt på faglig og personlig utvikling av den enkelte medarbeider. Alle ansatte har to medarbeidersamtaler pr. år.

Vi skaper arenaer for erfaringsutveksling og kompetansedeling. Vi gir støtte til kurs, videreutdanninger og til de som ønsker å ta fag- eller mesterbrev. Vi har en sterk tro på den faglige dyktigheten og det potensialet som ligger i alle våre arbeidstakere. Derfor gir vi dem det ansvaret de fortjener, og gir dem stadig nye utfordringer.