Vår filosofi

Vi har fokus på stadig å strekke oss lengre for at kundene skal være mest mulig tilfredse. Med Energima som samarbeidspartner er kunden sikret godt inneklima og problemfri drift.

Vi har prosjektledere med mer enn 30 års erfaring med levering av ventilasjons-, kjøle- og vannanlegg. Ved behov for øvrige tjenester som rørlegger eller elektriker, jobber vi enten sammen med kundens egne fagfolk, eller fungerer som teknisk totalentreprenør. Vi garanterer bistand fra pålitelige og kvalifiserte samarbeidspartnere.

Når du som servicekunde tar kontakt med oss, går du ikke veien om noe ordrekontor. Våre serviceteknikere har alle hver sin portefølje med kunder som de har ansvaret for. Denne måten å organisere arbeidet på gir et klart og tydelig ansvarsforhold, og gjør at du kun trenger å forholde deg til en person hos oss. Vi skal respondere innen halvannen time fra du tar kontakt med oss. Vi er selvsagt tilgjengelige hele døgnet, og våre kompetente medarbeidere er alltid beredt til å rykke ut om noe skulle skje.

Energima skal

  • Levere markedets beste løsninger for ventilasjons- og kjøleanlegg til næringsbygg.
    Våre løsninger skal kjennetegnes av godt inneklima, driftssikkerhet og effektiv energibruk.
  • Være best på service, tilgjengelighet, responstid og tilbakemelding til kunden.

 

Energima skal levere markedets beste løsninger for ventilasjons- og kjøleanlegg til næringsbygg. Våre løsninger skal kjennetegnes av godt inneklima, driftssikkerhet og effektiv energibruk.