Hopp til hovedinnhold
Energima stock1 0086

Hvorfor bli Sommer-trainee i Energima?

Energima ønsker å levere markedets beste løsninger for ventilasjons- og kjøleanlegg til næringsbygg, uansett kompleksitet. Mye har skjedd siden oppstarten i 2003, og vi møter stadig nye utfordringer på veien. Du kan nå få ta del i vår spennende hverdag til sommeren!

Som sommer-trainee er du i sluttfasen av ditt utdanningsløp innenfor et av våre relevante tjenesteområder. I løpet av sommeren vil du bli kjent med våre ulike tjenesteområder, og bli kjent med de mange mulighetene som finnes. Sommeren vil bli utfordrende, lærerik og sosial. Du vil få relevante arbeidsoppgaver og verdifull erfaring, og jobbe sammen med faglig sterke og trivelige kollegaer – pluss ha det gøy sammen med andre summer-trainees.

Energima stock1 0057

Arbeidsoppgaver og oppfølging

Som sommer-trainee vil du jobbe med spesifikke prosjekter og caser innenfor prosjekt og prosjektstyring, energirådgivning og service. Du vil få varierte arbeidsoppgaver og tett oppfølging gjennom hele arbeidsperioden.

Oppgavene vil variere etter hvilket selskap du er i, og du vil få tett oppfølging av en fadder i de ulike selskapene som er ansvarlig for opplæring og veiledning, og som er tilgjengelig og tar litt ekstra vare på deg. Du vil delta i møter og jobbe tett med andre sommer-trainees for å løse ulike caser.

Skjermbilde 2023 02 22 kl 14 00 53

Caser og sosiale sammenkomster

Vi vil presentere ulike caser innenfor våre ulike tjenesteområder. Sammen med andre sommer-trainees vil du jobbe for å finne gode løsninger. I de ukene du er her vil det være flere sosiale sammenkomster og du vil jobbe både selvstendig og i team.

Skjermbilde 2023 02 22 kl 14 06 35

Arbeidstid, ferie og lønn

Oppstart vil være i midten av juni og slutter i midten av august. Det er totalt åtte uker med moro på Energima sine kontorer, med ferie og individuell casejobbing i slutten av juli. Du får selvsagt timelønn for det du jobber. Vi har 40 timers arbeidsuke fra mandag til fredag, inklusive lunsj.


Høres dette ut som noe for deg? Send søknad til hr@energima.no innen 20 mars!