Hopp til hovedinnhold

Vår reise

I 2003 la brødrene Magnussen ned grunnsteinen til det som i dag er Energima Gruppen gjennom etableringen av Energima AS. Med erfaringene de hadde opparbeidet seg i små og store bedrifter i ventilasjonsbransjen var ambisjonen å ta med seg det beste fra begge verdener for å skape noe nytt og annerledes. Målsettingen har alltid vært: "Store nok til de tunge oppgavene, men samtidig små nok til å handle raskt."

Drivkraften har vært å levere markedets beste løsninger for ventilasjons- og kjøleanlegg til næringsbygg, uansett kompleksitet. I dag setter kun fantasien grenser for hva Energima Gruppen kan levere av tjenester og løsninger. På veien har vi møtt mange fantastiske mennesker, og behovet til kundene endret seg over tid. Derfor består Energima Gruppen nå av hele 40 selskaper innenfor vår bransje.

Energima Gruppens oppdrag er å skape et bedre inneklima for våre samarbeidspartnere. Fordi ren luft lønner seg. Bedre for business. Bedre for folk.

Arild Magnussen Gründer & Daglig Leder

Deg i fokus

Vi har alltid satt kunden først, og våre dyktige medarbeidere er din naturlige samarbeidspartner. Vi er stolte av å levere unik service og pålitelige løsninger som forenkler din hverdag, ikke bare for i dag, men for tiden som kommer. Våre leveranser kjennetegnes av kvalitet og fleksibilitet, og utgjør en forskjell for dem som bruker byggene.

Som din samarbeidspartner er vi ikke redde for å gjøre ting litt annerledes. Vår kompetanse, i kombinasjon med dine ønsker og behov, gir unike løsninger som Energima Gruppen er stolte av å levere.


2019 energima steen strom 40

Hvor skal vi?

I Energima Gruppen har innovasjon, gode løsninger og tjenester for våre kunder alltid vært prioritert høyt. Vi anser oss som en utfordrer i en bransje som har vært preget av systemer som ikke snakker sammen. Dette har vanskeliggjort effektiv drift av bygg i alle kategorier.

Rivende teknologisk utvikling og økt bevisstgjøring rundt bærekraft har åpnet for å tenke nytt. Vi har derfor brukt store ressurser på å flytte vår, og våre kunders, tradisjonelle drift over i en moderne og digital hverdag. Gjennom et tett partnerskap med verdensledende Cognite AS har Energima Energy Platform utviklet et grensesprengende operativsystem for smart styring av næringsbygg, Properate. Mange av våre kunder har allerede oppnådd betydelige gevinster ved å ta løsningen i bruk, og vi ser frem til å bygge videre på dette i årene som kommer.

Energima Gruppen. Det naturlige valget for et bedre inneklima.

Bra for business. Bra for folk. Bra for planeten.

2019 energima steen strom 12
Energima stock1 0048

Ledelse og administrasjon

Arild Magnussen

Arild Magnussen

Gründer & Daglig Leder
Energima AS
Morten Hveding Juel

Morten Hveding Juel

Konsernsjef
Energima Gruppen AS
Henrik Magnussen

Henrik Magnussen

Gründer & Prosjektleder
Energima AS
Odd Magne Westerheim

Odd Magne Westerheim

Personalsjef
Energima AS
Ninni Jahren

Ninni Jahren

Kontorleder
Energima AS
Charlotte Magnussen Sørlie

Charlotte Magnussen-Sørlie

HR-Rådgiver
Energima Gruppen AS
Elice Rosenborg

Elice Rosenborg

Business Controller
Energima Gruppen AS
Torry Einan

Torry Berner Einan

Salgssjef
Energima Gruppen AS
Grunde Severinsen

Grunde Severinsen

Regnskapssjef
Energima Gruppen AS
Kristoffer Ree

Kristoffer Ree

Chief Operating Officer (COO)
Energima Gruppen AS
Andreas Borgen

Andreas Erdal Borgen

Forretningsutvikling & bærekraft
Energima Gruppen AS
Marit Anzjøn Haeselich

Marit Anzjøn Haeselich

HR-Rådgiver
Energima Gruppen AS
Jannike WEB

Jannike Wiik Aakerøe

HR-Rådgiver
Energima Gruppen AS
Energima ventilasjon kjøling prosjekt entreprise solceller industri smartbygg overvåkning Energima Gruppen ren luft optimalisering energi bolig næringsbygg

Jobb hos oss

Vi er i vekst og ser derfor alltid etter kompetente og engasjerte medarbeidere som ønsker å være med på laget.

Se ledige stillinger