Hopp til hovedinnhold
Energima stock1 0062

Vi er alltid på jakt etter ambisiøse og flinke kandidater. Det er viktig for oss at du føler ansvar for jobben du gjør, og for tjenestene vi leverer. Dette gjør du gjennom å levere kvalitet, være fleksibel og løsningsorientert. Våre ansatte ønsker å utgjøre en forskjell. Vi er, og skal alltid være, et selskap som er store nok til de tunge oppgavene, men samtidig små nok til å handle raskt. For å være i stand til å ta raske og riktige avgjørelser, må du ha yrkesstolthet og føle på et ansvar. Dette får du hos oss. Du blir en del av et lag som setter kompetanse, erfaringsutveksling og individet i fokus.

Arbeidsmiljø

Det er viktig for oss at de som jobber hos oss trives i jobben. Fornøyde arbeidstakere gir bedre kvalitet i alle ledd, og sikrer både stabilitet og utvikling.

Vi har sterk tro på at som del av Team Energima vil du få utfordret din faglige dyktighet og utnyttet ditt potensial til det fulle. Vi har høy tillit og takhøyde i Energima Gruppen, der det er rom for alle. Vi har stor tro på at det er viktig å ha det gøy på jobb. Hos oss har vi derfor høyt fokus på gode, sosiale arenaer, kombinert med hardt arbeid og kompetanseutvikling.


Jeg stortrives i Energima. Her har jeg mulighet til å styre hverdagen selv. Får mye ansvar som man vokser på. Alle blir tatt godt i mot. Mye latter og moro i arbeidshverdagen.

Jørn Eilert Hatlebrekke Nyansatt kjøletekniker

Svært mange flinke og hyggelige kollegaer i et veldig godt arbeidsmiljø. Tror ikke det er noen steder hvor man kan ha det bedre enn i Energima!

Thomas Røberg Prosjektleder
Energima stock1 0057
Energima stock1 0012

Kontakt oss

Odd Magne Westerheim

Odd Magne Westerheim

Personalsjef
Energima AS
90 82 59 45
Charlotte Magnussen Sørlie

Charlotte Magnussen-Sørlie

HR-Rådgiver
Energima Gruppen AS
46 80 83 55
Marit Anzjøn Haeselich

Marit Anzjøn Haeselich

HR-Rådgiver
Energima Gruppen AS
95 27 84 49
Jannike WEB

Jannike Wiik Aakerøe

HR-Rådgiver
Energima Gruppen AS
92 43 17 46