Hopp til hovedinnhold
Tjenester

Våre tjenester gir deg en enklere hverdag.

Ventilasjonsservice Kjøleservice Solenergi Prosjekt & Entreprise Energi- og driftsovervåkning Tunnelventilasjon Energirådgivning Smartbygg Industri Boligservice

Solenergi

Energima Solel – Din totalleverandør av solcelleanlegg.

Vi tilbyr helhetlige solenergiløsninger tilpasset norske forhold.

Team Kontakt oss Referanser
Coop Ekstra Høvik Solceller 5

Solceller er det naturlige valget for å redusere strømkostnader og øke fornybar energiproduksjon i ditt bygg. Leietakere og brukere blir stadig mer bevisste og etterspør næringsbygg med bærekraftige løsninger. Et solcelleanlegg sikrer at ditt bygg har egenprodusert og kortreist strømproduksjon, og mer forutsigbare strømkostnader. Energima Solel leverer nettilkoblede, strømproduserende løsninger med solceller, gjerne med smart styring, batterier og termisk lagring.

Solceller energima 3

Eksperter på solenergi

Som en totalleverandør, leverer Energima Solel nøkkelferdige solcelleanlegg. Med over hundre gjennomførte prosjekter, har vi solid erfaring og dybdekunnskap. Vi bruker innovative produkter fra Europas ledende produsenter for å sikre maksimal energieffektivitet. Vi er opptatt av å levere solenergisystemer tilpasset dine behov. Våre installasjoner skreddersys til byggets konstruksjon og energiforbruk.

Vår anbefalte vei for å nå dine bærekraftsambisjoner er solceller i kombinasjon med effektivisering av klimatekniske systemer.

Innovative produkter fra Europas ledende produsenter i kombinasjon med våre dyktige ansatte, garanterer for maksimal energieffektivitet, lavere strømutgifter og bidrar til et bedre miljø.

Solar
Coop Ekstra Høvik Solceller 9

ISO-sertifisert og Miljøfokusert

Som en ISO9001-sertifisert leverandør, er vi forpliktet til høyeste standarder av kvalitet og miljøbevissthet. Vår tilnærming sikrer at både våre leverandører og produkter møter strenge kvalitets- og miljøkrav.

Dette kan vi gjøre for deg:

Vi leverer nøkkelferdige anlegg. Fra tidligfase vurderinger, til gjennomføring av prosjekter og videre til drift og vedlikehold.

  • Nettilkoblede solcelleanlegg
  • Skreddersydde systemer
  • Egenprodusert og kortreist strømproduksjon
  • Styrket miljøprofil
  • Energieffektivisering og kostnadsreduksjoner
  • Infoskjermløsning
  • Drift og vedlikehold
  • Håndtering av byggesøknader
  • Kvalitetssikret montering
  • Integrerte elektrikertjenester


Sammen med Energima kan du akselerere overgangen til bærekraftig energi. Våre løsninger gir ikke bare økonomiske fordeler, men også reduserer miljøpåvirkningen og øker stoltheten blant ansatte. Bli med oss i å skape en grønnere fremtid!