Hopp til hovedinnhold
Tjenester

Våre tjenester gir deg en enklere hverdag.

Ventilasjonsservice Kjøleservice Solenergi Prosjekt & Entreprise Energi- og driftsovervåkning Tunnelventilasjon Energirådgivning Smartbygg Industri Boligservice

Kjøleservice

Kjøleservice fra Energima er det naturlige valget for et bedre inneklima og en enklere hverdag.

Team Kontakt oss Referanser
Energima web grand hotel 0001 Energima ventilasjon kjøling prosjekt entreprise solceller industri smartbygg overvåkning Energima Gruppen ren luft optimalisering energi bolig næringsbygg

Fremtidens inneklima og energiløsninger

Et velregulert inneklima er nøkkelen til komfort og energieffektivitet i alle bygg, både når det gjelder yrkesbygg, men også i boliger. Kjøleanlegg i bygg er avgjørende for å oppnå riktig temperatur og et optimalt inneklima. I Energima utfører vi service på kjøleanlegg som skaper et ideelt miljø og et godt inneklima i bygg der mennesker oppholder seg.

Energima har en faglig sterk og effektiv serviceavdeling, kjennetegnet av personlig oppfølging, fleksibilitet, tilgjengelighet, høy kompetanse og rask responstid. En serviceavtale med Energima innebærer umiddelbar assistanse ved behov, løpende tilstandsrapporter, at anlegget fungerer optimalt uten avbrudd i drift og en leverandør med god kjennskap til anlegget. Våre teknikere skal gi deg en enklere hverdag, de skal sikre økt komfort og redusert energiforbruk, uansett om det er i livlige kontorlandskap, travle handelsområder, eller industrielle fasiliteter.

Et godt inneklima og komfort på arbeidsplassen fordrer et velfungerende kjøleanlegg.

Daniel Muilwijk Kjøletekniker

I trygge hender

Kjøleanlegg er avgjørende for å oppnå riktig temperatur og et optimalt inneklima. De siste årene har det kommet strengere krav og regler for å sikre at kjøleanlegg driftes slik at miljøet ivaretas. Både varmepumper, kjøleskap, frysere, butikkdisker og ulike klimaanlegg i bygg og biler har ofte utstyr som inneholder kuldemedier som er miljøskadelige. Dette stiller helt spesielle krav til våre teknikere og måten vi håndterer kuldemedier på.

Våre kjøleteknikere har nødvendig kompetanse og lang erfaring med håndtering av kuldemedier, og har både fagbrev og F-gass sertifisering. Vi tar ansvar for at utstyr som inneholder f-gasser håndteres på en slik måte at utslipp forebygges og forhindres, og gjennomfører blant annet lekkasjekontroller, merking, fører kuldemedieregnskap og sørger for forsvarlig kassering av utstyr og behandling av brukt gass.

Vi er opptatt av å bygge kompetanse for fremtiden og er stolte av å være godkjent lærebedrift for kulde- og varmepumpefaget.

2019 energima steen strom 40

Vi kan tilby

Energima er din naturlige samarbeidspartner for et bedre inneklima. Vi tilbyr service på kjølesystemer i alt fra enkle boliganlegg til store næringsbygg.


  • Rask responstid og mulighet for egen vaktavtale

  • Dedikert tekniker over tid

  • Dyktig fagpersonell med F-gass sertifisering

  • Kuldemedieregnskap

  • Riktig merking av anlegg og produkter i henhold til F-gassforordningen

  • Lekkasjekontroll

  • Nyinstallasjoner og utskiftinger av blant annet varmepumper, isvannsmaskiner, DX-anlegg, kjøle- og klimaanlegg og fryserom

Energima web grand hotel 0002
2019 energima steen strom 41