Hopp til hovedinnhold
Tjenester

Våre tjenester gir deg en enklere hverdag.

Ventilasjonsservice Kjøleservice Solenergi Prosjekt & Entreprise Energi- og driftsovervåkning Tunnelventilasjon Energirådgivning Smartbygg Industri Boligservice

Prosjekt & Entreprise

Prosjektlederne i Energima har unik kompetanse og leverer prosjekter uavhengig av kompleksitet. Vi finner de beste løsningene og leverer prosjekter over hele landet.

Team Kontakt oss Referanser
110011 ekeberg

Våre prosjektledere har lang erfaring og høy kompetanse – noe som gjør dem godt rustet til å håndtere et bredt spekter av prosjekter. Energima er det naturlige valget for både nybygg, rehabilitering og leietakertilpasninger. Vi er opptatt av at ditt bygg skal ha løsninger ikke bare for i dag – men også for dagene som kommer.

Vi som gårdeier verdsetter høyt relasjonen vi har til Energima. De er pålitelige, konkurransedyktige og svært flinke på prosjektledelse.

Harald Thoresen Forvaltningsansvarlig Ragde Eiendom AS

Fleksibilitet

Din valgfrihet og vår kompetanse gir det beste resultatet for prosjektet. Med Energima som samarbeidspartner kan du være trygg på at du får et bedre inneklima, fornøyde brukere og leietakere. Vi tar gjerne ansvaret for alle de tekniske fagene, for en helhetlig leveranse med sikte på velfungerende lokaler. Våre prosjektledere har et spesielt fokus på miljøriktige løsninger der gjenbruk av komponenter og materialer kan inngå.

Energima web grand hotel 0033

Dette kan vi gjøre for deg:

Vi leverer komplette klimatekniske systemer for et bedre inneklima og ren luft. Fordi ren luft lønner seg.

  • Totalteknisk entreprenør

  • Rehabilitering

  • Nybygg

  • Leietakertilpasninger

  • Prosjektering

  • Oppgraderinger av klimatekniske systemer

Energima web 40004 002
20002 tjuvholmen