Hopp til hovedinnhold
Tjenester

Våre tjenester gir deg en enklere hverdag.

Ventilasjonsservice Kjøleservice Solenergi Prosjekt & Entreprise Energi- og driftsovervåkning Tunnelventilasjon Energirådgivning Smartbygg Industri Boligservice

Prosjekt & Entreprise

Prosjektlederne i Energima er spesialisert i teknisk entreprise og prosjektstyring, og leverer komplekse bygg- og anleggsprosjekter over hele Norge

Team Kontakt oss Referanser
110011 ekeberg

Våre prosjektledere har lang erfaring og høy kompetanse – noe som gjør dem godt rustet til å håndtere et bredt spekter av prosjekter. Energima er det naturlige valget for både nybygg, rehabilitering og leietakertilpasninger.

Vi er opptatt av at ditt bygg skal ha løsninger ikke bare for i dag – men også for dagene som kommer.

Vi som gårdeier verdsetter høyt relasjonen vi har til Energima. De er pålitelige, konkurransedyktige og svært flinke på prosjektledelse.

Harald Thoresen Forvaltningsansvarlig Ragde Eiendom AS

Fleksibel prosjektledelse og teknisk entreprise

Din valgfrihet og vår kompetanse gir det beste resultatet for prosjektet. Med Energima som samarbeidspartner kan du være trygg på at du får et bedre inneklima, fornøyde brukere og leietakere. Vi tar gjerne ansvaret for alle de tekniske fagene, for en helhetlig leveranse med sikte på velfungerende lokaler. Våre prosjektledere har et spesielt fokus på miljøriktige løsninger der gjenbruk av komponenter og materialer kan inngå.

Energima web grand hotel 0033

Dette kan vi gjøre for deg:

Vi leverer komplette klimatekniske systemer for et bedre inneklima og ren luft. Fordi ren luft lønner seg.

  • Totalteknisk entreprenør: Som din totaltekniske partner, tilbyr vi helhetlige løsninger for klimatekniske systemer. Vår ekspertise strekker seg fra design og installasjon til vedlikehold, og sikrer optimal funksjonalitet og komfort i ditt bygg. Vi håndterer alle tekniske aspekter, og leverer integrerte løsninger for et perfekt inneklima.

  • Rehabilitering: Vi revitaliserer ditt eksisterende bygg med moderne klimatekniske løsninger. Ved å oppgradere og forbedre ventilasjon, oppvarming og klimakontrollsystemer, forvandler vi gamle bygninger til energieffektive og moderne miljøer med forbedret luftkvalitet.

  • Nybygg: Fra første spadetak, er vi der for å integrere toppmoderne klimatekniske løsninger i ditt nye byggeprosjekt. Vi sikrer at ditt bygg ikke bare oppfyller, men overgår de høyeste standardene for energieffektivitet, komfort og bærekraft.

  • Leietakertilpasninger: Vi tilpasser klimatekniske systemer i leieområder for å møte dine spesifikke behov. Vår tilnærming sikrer at ditt leieområde er både komfortabelt og i tråd med helse- og sikkerhetsstandarder, tilpasset dine unike krav.

  • Prosjektering: Vår prosjekteringstjeneste involverer detaljert planlegging og design av klimatekniske systemer. Vi utvikler skreddersydde løsninger som sikrer optimal ytelse, effektivitet og overholdelse av alle relevante forskrifter og standarder.

  • Oppgraderinger av klimatekniske systemer: Vi er spesialister på å fornye og forbedre klimatekniske systemer, reduserer energiforbruk og hever luftkvaliteten. Våre oppgraderinger innebærer alt fra installasjon av energieffektive komponenter til avansert systemkontroll og implementering av innovative teknologier.


    Med et team av dedikerte prosjektingeniører, er vi ledende innen bygg- og anleggsbransjen, og tilbyr enestående prosjektkoordinering og ledelse.

Energima web 40004 002
20002 tjuvholmen