Hopp til hovedinnhold
Tjenester

Våre tjenester gir deg en enklere hverdag.

Ventilasjonsservice Kjøleservice Solenergi Prosjekt & Entreprise Energi- og driftsovervåkning Tunnelventilasjon Energirådgivning Smartbygg Industri Boligservice

Ventilasjonsservice

Ventilasjonsservice fra Energima er det naturlige valget for et bedre inneklima og en enklere hverdag.

Team Kontakt oss Referanser
Ventilasjonsservice filter aggregat tekniker kjøling 1

Ventilasjonsservice

Regelmessig vedlikehold og service av ventilasjonssystemer bidrar til et balansert ventilasjonsanlegg som er avgjørende for å opprettholde et sunt og komfortabelt inneklima i både boliger og næringsbygg. Dette gir flere fordeler:

Bra for folk:

 • Ventilasjonssystemer hjelper med å fjerne forurensninger og allergener fra luften, og regelmessig service sikrer at filtre og komponenter fungerer optimalt, noe som resulterer i renere luft og bedre luftkvalitet.
 • Dårlig vedlikehold kan føre til opphopning av fuktighet og mugg, som kan utløse allergier og luftveisproblemer. Regelmessig service reduserer risikoen for slike helseproblemer.

Bra for Business:

 • Riktig vedlikehold bidrar til å opprettholde ventilasjonssystemets effektivitet, noe som reduserer energiforbruket. Energieffektive bygninger har lavere energikostnader og gir mindre påvirkning på miljøet.

Bra for planeten:

 • Regelmessig service på ventilasjonssystemet forlenger levetiden til ventilasjonsanlegget og bygningen, og det reduserer behovet for større reparasjoner eller utskifting. Dette bidrar til mindre utslipp av klimagasser fra energiproduksjon.


Vanlige problemer som kan oppstå med ventilasjonssystemer inkluderer tilstoppede filtre, motorproblemer, luktproblemer, ujevn luftfordeling, og støy. Energima kan hjelpe med å løse disse problemene ved å tilby profesjonell inspeksjon, rengjøring, reparasjon, og oppgraderingstjenester for ventilasjonssystemer. Våre erfarne teknikere sørger for at systemet fungerer optimalt, noe som resulterer i bedre inneklima, energibesparelser, og miljøvennlige bygg.

Vi er meget fornøyd med den personlige oppfølgingen Energima gir, og er trygge på at de til enhver tid gir oss de beste og mest fremtidsrettede løsningene på ventilasjon og energistyring.

Gunnar Børresen Etableringsdirektør Europris ASA

Energima har siden 2003 bygget opp en faglig sterk og effektiv serviceavdeling, kjennetegnet av personlig oppfølging, fleksibilitet, tilgjengelighet, høy kompetanse og rask responstid. En serviceavtale med Energima innebærer umiddelbar assistanse ved behov og at ventilasjonsanlegget fungerer optimalt uten avbrudd i drift. Dette resulterer i en enklere hverdag, redusert energibruk og lavere kostnader.

Din samarbeidspartner

Energima tildeler en dedikert servicetekniker til ditt bygg, som løser dine utfordringer med sin inngående kjennskap til bygget. En gjensidig god dialog bidrar til en smidig tjeneste og en optimal service på ventilasjonsanlegget. Våre teknikere er erfarne, med en bred og sammensatt kompetanse. De er opptatt av å se det store bildet og sørger for at ventilasjonssystemene i hus og næringsbygg gir et bedre inneklima og får forlenget levetid.

Energima er din naturlige samarbeidspartner for et bedre inneklima. Vi tilbyr service på ventilasjonssystemer i alt fra enkle boliganlegg til de største og mest komplekse næringsbygg.

Våre teknikere tar et totalteknisk ansvar for ventilasjonssystemet og samarbeider tett med ressurser fra andre faggrupper som elektro, rør, automasjon m.m. ved behov.

Bildegalleri 0118

Dette kan vi gjøre for deg:

 • Forutsigbarhet med en dedikert tekniker som som kjenner bygget og ventilasjonsanlegget godt, og som gjennomfører service regelmessig etter avtale

 • Fleksible og tilgjengelige teknikere som sørger for rask responstid

 • Mulighet for egen vaktavtale

 • Teknikere med spisskompetanse på ventilasjonssystemer, og samarbeid med andre faggrupper slik at vi vet at vi til enhver tid kan løse eventuelle utfordringer underveis.

 • Ved behov for akutt assistanse kan du være trygg på at vi prioriterer dere og kan løse utfordringen som har oppstått.

 • Helhetlig rapportering

 • Enkel og forutsigbar prismodell

2019 energima steen strom 12
Bildegalleri 0179