Hopp til hovedinnhold
Tjenester

Våre tjenester gir deg en enklere hverdag.

Ventilasjonsservice Kjøleservice Solenergi Prosjekt & Entreprise Energi- og driftsovervåkning Tunnelventilasjon Energirådgivning Smartbygg Industri Boligservice

Ventilasjonsservice

Ventilasjonsservice fra Energima er det naturlige valget for et bedre inneklima og en enklere hverdag.

Team Kontakt oss Referanser
Ventilasjonsservice filter aggregat tekniker kjøling 1

Energima har siden 2003 bygget opp en faglig sterk og effektiv serviceavdeling, kjennetegnet av personlig oppfølging, fleksibilitet, tilgjengelighet, høy kompetanse og rask responstid. En serviceavtale med Energima innebærer umiddelbar assistanse ved behov og at anlegget fungerer optimalt uten avbrudd i drift. Dette gir deg en enklere hverdag, redusert energibruk og lavere kostnader.

Vi er meget fornøyd med den personlige oppfølgingen Energima gir, og er trygge på at de til enhver tid gir oss de beste og mest fremtidsrettede løsningene på ventilasjon og energistyring.

Gunnar Børresen Etableringsdirektør Europris ASA

Din samarbeidspartner

Energima tildeler en dedikert servicetekniker til ditt bygg, som løser dine utfordringer med sin inngående kjennskap til bygget. Tett dialog gir deg en smidig tjeneste. Våre teknikere er erfarne, med en bred og sammensatt kompetanse. De er opptatt av å se det store bildet - slik at anleggene driftes for et bedre inneklima og forlenger anleggets levetid.

Våre teknikere tar et totalteknisk ansvar for ventilasjonssystemet og har tilgang på nødvendig ekspertise og ressurser fra andre faggrupper som elektro, rør, automasjon m.m. ved behov.


Bildegalleri 0118

Dette kan vi gjøre for deg:

Energima er din naturlige samarbeidspartner for et bedre inneklima. Vi tilbyr service på ventilasjonssystemer i alt fra enkle boliganlegg til de største og mest komplekse næringsbygg.

  • Dedikert tekniker

  • Rask responstid

  • Forutsigbarhet

  • Spisskompetanse

  • Helhetlig rapportering

  • Enkel og forutsigbar prismodell

2019 energima steen strom 12
Bildegalleri 0179